“Even voorstellen: Ambulant medisch pedicure Stientje Tjoelker”

Mijn naam is Stientje Tjoelker Louwes wonend op de Diepswal in de gemeente Leek. Ik ben ambulant medisch pedicure in het Westerkwartier en Noorderveld, dit houdt in dat ik bij u thuis kom om de voeten te verzorgen.

Na mijn loopbaan, als ziekenverzorgende, in de zorg heb ik diverse studies gevolgd om het beroep pedicure te kunnen uit oefenen. Naarmate de jaren verstreken heb ik me verder gespecialiseerd als pedicure waardoor ik nu medisch pedicure ben. Dit houdt in dat ik breed ben opgeleid en gespecialiseerd ben in diabetische voetverzorging, reumatische voeten, oudere voet, spastische voet, ortheses, anti druk technieken en nagelregulatie- en reparatie. Het verzorgen van voeten gaat verder dan alleen een behandeling, het is belangrijk dat de voeten thuis ook worden verzorgd. Ik kan naast het geven van tips u tevens professionele verzorgingsproducten aanbieden ter bevordering van de gezondheid van uw voeten.

Ik vind dat de kwaliteit van behandelingen goed moeten zijn en daarom ben ik als medisch pedicure aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Ik sta immers, net zoals de brancheorganisatie, voor kwaliteit.

“Uw voeten zijn mijn zorg en ik verzorg ze met veel aandacht.”